Home > Hauskoja faktoja > 6 asiaa, jotka jokaisen tulisi tietää Pets-kolikkopelistä

6 asiaa, jotka jokaisen tulisi tietää Pets-kolikkopelistä

6-asiaa,-jotka-jokaisen-tulisi-tietää-Pets-kolikkopelistä

Pets-kolikkopeli on hauska ja houkutteleva peli, joka on räjäyttänyt ihmisten mieliä siitä asti, kun se julkaistiin ensimmäistä kertaa. Riippumatta siitä, oletko kissa- tai koiraihminen, tässä pelissä on joitakin karvaisia ja sulkaisia kavereita kiinnittämässä sinun huomiotasi.

Jos rakastat eläimiä, olet täyttänyt talosi eläimillä ja pidät kolikkopeleistä, tässä on joitakin faktoja Pets-kolikkopelistä.

Tärkeimmät kokeiltavat ominaisuudet

Tässä Pariplayn luomassa kolikkopelissä on runsaasti ominaisuuksia, joista voit nauttia ja hyötyä, mukaan lukien loistava grafiikka houkuttelevien bonusten ja ilmaiskierrosten rinnalla.

Onnekkaat mustat kissat

Vaikka mustia kissoja saatetaan pitää huonon onnen merkkinä, Pets-kolikkopelissä ne tuovat puhdasta onnea. Joka kerta, kun musta kissa ilmestyy näytölle, ansaitsen villin bonuksen.

6 asiaa jotka jokaisen tulisi tietää Pets kolikkopelistä Onnekkaat mustat kissat - 6 asiaa, jotka jokaisen tulisi tietää Pets-kolikkopelistä

Eläinyhdistelmät avaavat bonuksia

Erilaiset eläinyhdistelmät rullilla antavat pelaajille paljon ilmaiskierroksia. Esimerkiksi kissa, jolla on ystävälliset, rakastavat silmät yhdessä jalokivikaulakorun kanssa, avaa suuria rahapalkintoja.

Toisaalta koiranherkkujen yhdistäminen tai hamsterin pyörän pyörittäminen tuovat villejä bonuksia, kun taas roskia heittävät kissat tuovat sinulle tarttuvia wildeja ja ilmaiskierroksia.

Grafiikat ja animaatiot

Vaikka tausta on vähän tylsä ja staattinen, kuvitukset ja hahmojen animaatiot ovat hienoja. Jokainen eläin on täynnä elämää ja esittelee lyhyen animaation huomiosi kiinnittämiseksi.

Korkeat palautukset riippumatta alhaisesta RTP-arvosta

Vaikka Pets-kolikkopelillä on 93,14% RTP (palautusprosentti), sen pelattavuus ja lukemattomat ilmaiskierrokset, bonuspelit ja rullilla olevat villit yhdistelmät tuovat sinulle paljon rahaa.

Haittapuolet

Yksi suurimmista Pets-kolikkopelin puutteista on tulojen tuplaavien kertoimien ja lisäpelien vähyys. Siinä on myös 20 kolikon enimmäisvedonlyöntiraja, joka voi saada korkeilla panoksilla pelaavat välttämään tätä peliä.

Sillä on huono mobiiliversio

Pets-kolikkopelillä on mobiiliversio. Siitä huolimatta monet ihmiset kuitenkin väittävät, että mobiiliversio ei ole kokeilemisen arvoinen, johtuen käyttöliittymän toimintahäiriöistä, häiriöistä animaatioissa ja sovelluksen jatkuvasta sulkeutumisesta.

Useita muita lemmikkiaiheisia pelikoneita kokeiltavana

Red Tigerin Lion Dance -pelissä on 40 voittolinjaa, lukemattomia ilmaiskierroksia ja korkeampi RTP, joka on 95%. Saucifyn Small Soldiers on toinen kokeiltava vaihtoehto, vaikka sillä ei ole vakiintunutta RTP:tä.

Riippumatta lemmikkimieltymyksistäsi, internet on täynnä useita lemmikkieläimiin liittyviä kolikkopelejä, joihin sinun tulisi tutustua.

Pets-kolikkopelissä on hyviä bonuksia, joita voit hyödyntää. Siinä on hyvännäköiset grafiikat, söpö ja houkutteleva tausta ja upeita palkintoja.

Jos etsit kolikkopeliä, joka sopii sinun eläinrakkaus mieltymyksiisi, Pets-kolikkopeli sopii sinulle pehmeiden kissojen, koirien, lintujen, kalojen ja kilpikonnien kanssa, jotka ovat osa kokonaisuutta.