Home > Tietoa meistä

Tietoa meistä

Tietoa meistä - Tietoa meistä

Me olemme BallDroppings ja me toivotamme sinut tervetulleeksi viralliselle verkkosivullemme. Me olemme omistautunut lehti, joka keskittyy jakamaan kaikkea, mitä voit kuvitella kolikkopeliautomaateista.

Kerromme kuinka pelata ja voittaa rahaa, kuinka valita oikea kone sinun tarpeillesi ja mieltymyksillesi ja missä paikoissa vierailla saadaksesi tosielämän kokemuksen.

BallDroppings aloitti vuonna 2017, kun minä Bowen Rowe, etsin perusteellisesti uutta tapaa ansaita rahaa itselleni ja perheelleni. Menetettyäni työni IT-teknikkona suuressa kirjanpitoyrityksessä Portlandissa, Oregonissa, tunsin olevani masentunut ja järkyttynyt.  Minun oli kuitenkin elätettävä vaimoni ja äskettäin syntynyt tyttövauvamme.

Yritin kaikkea mitä vain saatoin keksiä, tarjoilusta matematiikan opettamiseen naapuruston lapsille koulun jälkeen. Eräänä päivänä puhuin ystäväni Miken kanssa siitä, miltä minusta tuntui, kuinka motivoitunut olin ja kuinka epätoivoisesti halusin löytää parempaa ja vakaampaa työtä.

Mike suositteli minua menemään verkkoon ja yrittämään hakea työpaikkoja. Selattuani lukemattomia verkkosivustoja, joissa annetaan vinkkejä, miten ansaita rahaa verkossa, törmäsin luentoon, joka räjäytti mieleni. Se oli elämän todellisesta tarkoituksesta ja siitä, kuinka määrittelen SINUN elämäsi tarkoituksen.

Eräs lääketieteen psykiatri sanoi, että ei ole olemassa merkityksellisempää tapaa elää elämää kuin intohimo jatkaa ja syy olla koskaan lopettamatta yrittämistä. Se oli siinä.

Se osui minuun ja antoi ajatuksen, jonka tarvitsin jatkaakseni eteenpäin enkä koskaan lopettaisi yrittämistä vaimoni, tyttövauvani Amelian, ja mikä tärkeintä, itseni vuoksi.

Päätin laittaa matematiikka-, tietotekniikka- ja kirjanpitotaitoni testiin ja aloitin minulle uuden matkan, oman yrityksen omistajana.

Aloitin BallDroppingsin yhdistäen tietoni matematiikasta ja tietotekniikasta, intohimoni kolikkopeliautomaatteihin sekä rakkauteni biljardiin.

Tapana osoittaa lukijoille, kuinka paljon pidän biljardista ja kolikkopeleistä, suurin osa lehdessä julkaistusta sisällöstä liittyy upeaan 8 Ball kolikkopeliin. Tämä yksinkertainen, mutta silti erittäin tyydyttävä kolikkopeli on tuonut minulle lukemattoman määrän iloa ja rahaa.

Lue lisää kolikkopeliautomaateista, miten ne toimivat, kuinka kasinot käyttävät psykologiaa houkutellakseen pelaajia käyttämään aiottua enemmän rahaa ja mistä löytyy parhaat kolikkopeliautomaatit ympäri maailmaa. Jatka BallDroppings.com sivun selaamista ja liity yhteisöömme.