Home > Ryhdy lahjoittajaksi

Ryhdy lahjoittajaksi

Ryhdy lahjoittajaksi - Ryhdy lahjoittajaksi

Rakkauden ja tuen jakaminen jollekin, mihin koet intohimoa, voi olla yksi nöyrimmistä asioista, joita ihminen voi tehdä. Riippumatta tavasta, jolla osoitat rakkauttasi, ajatus on kaikkein tärkeintä.

Jotta BallDroppings voisi toimia moitteettomasti ja jatkaa sisällön päivittämistä säännöllisesti, me rohkaisemme yleisöä lahjoittamaan rahaa meidän nöyrälle projektillemme. Rahan lahjoittaminen meille on yhtä helppoa kuin kolmevaiheisen oppaan seuraaminen.

Ryhdy tilaajaksi

Rekisteröidy ja kirjaudu sisään viralliselle verkkosivustollemme. Etsi kohta ”Rekisteröidy”, täytä lomake ja paina ”Tilaa”, ja lopuksi kirjaudu sisään järjestelmään.

Lahjoita

Kun olet kirjautunut sisään BallDroppings sivustolle, siirry kohtaan ”Jaa Rakkautta”, täytä tyhjät kohdat yhteystiedoillasi, kirjoita vähän tekstiä, jossa jaat ajatuksiasi meistä, ja ilmoita summa, jonka haluat lahjoittaa.

Lähetä

Lopuksi sinut ohjataan PayPaliin, Patreoniin tai johonkin kolmesta bitcoin-operaattorista, joiden kanssa me työskentelemme. Valitse haluamasi vaihtoehto, täytä lomakkeelle tietosi ja paina ”Lähetä”.

Prosessin päätyttyä saat sähköpostiisi ilmoitusviestin, jossa kerrotaan prosessin onnistuneen ja kiitosviestin toimittajatiimiltämme, joka on tapamme lähettää rakkautta takaisin sinulle.